Sue Ellen Dining Room & Bar

Eteläranta 16, Helsinki

  • Tiistaista torstaihin 16.30-24
  • Perjantai ja lauantai 12-01
  • Sunnuntai ja maanantai suljettu

Keittiö auki ti-to klo 22 asti ja pe-la klo 23 asti.

3852148085

tai soita +358 300 472 334

Lämmin. Kutsuva. Vieraanvarainen. Herkullinen.

Tätä kaikkea on Sue Ellen.


Entinen siirtomaatavarakauppiaan koti meren äärellä on täynnä rentoa Etelävaltioiden tunnelmaa. Amerikan etelärannikko ja sen historialliset, värikkäät ja kauniit kaupungit ovat inspiroineet Sue Elleniä tuomaan Helsingin Etelärantaan uudenlaisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea nautintoa yhdessä syömisestä ja juomisesta.

Ravintolamme aito puuhiiligrilli ja savustuskaappi loihtivat aitoja makuja, joita ei rapakon tällä puolen ennen ole päästy nauttimaan! Baarimme tarjoaa runsaan valikoiman bourboneita, drinkkejä, kattavan viinilistan ja snacksejä pieneen herkutteluun.

Sisustukseltaan Sue Ellen on niinikään nimensä veroinen: runsas ja vehreä tunnelma historiallisessa ympäristössä inspiroi ja virittää ikimuistoiseen illanviettoon.


Sue Ellenin menu on saanut vaikutteensa runsasmakuisista Savannahista, South Carolinasta ja Charlestonista. Etelärannikon maut koostuvat maukkaista liha-, äyriäis- ja kasvisruoista sekä herkullisista lisukkeista.

3368533258

Viinikellari Eteläranta 16


Viinikellari Eteläranta 16 on tunnelmallinen miljöö mitä moninaisimmille tilaisuuksille ja tapahtumille. Täällä järjestyvät helposti niin syntymäpäivät, kokoukset, häät, muut juhlatuin viinitastingit, lounaat kuin pitkät dinnerit ja cocktail-kokkarit.

240-221-2448

Nähdään!


PS. Tilaa uutiskirje, niin pysyt kuulolla ja Sue Ellenin lähipiirissä.

Tilaa uutiskirje