Ştergătorul Aerotwin Multi-Clip
Rapid, simplu, universal: un singur adaptor pentru cele mai des întâlnite tipuri de autovehicule

9024504154

Noua tehnologie a acumulatorilor Bosch
Tehnologia grilelor speciale garanteaza un randament mai ridicat si o fiabilitate sporita

Mai multe detalii >>

Oferta specială a primăverii
Ofertă valabilă în perioada 15 martie - 30 aprilie 2011

Post-transcendental

Bine aţi venit la Bosch Car Service!

Dacă doriţi să beneficiaţi de cele mai bune servicii pentru maşina dumneavoastră, atunci aţi nimerit unde trebuie: vă oferim servicii de consultanţă, reparaţie şi întreţinere de primă mână – prin competenţa de excepţie a Bosch – lider mondial ca producător de piese şi echipamente auto pentru aproape toate mărcile.

Bosch Car Service se adreseaza oricărui tip de autovehicul, oferă o gamă largă de servicii, fiind un service generalist. Experţii Bosch Car Service-urilor se află în posesia celor mai moderne tehnici auto şi se îngrijesc continuu de funcţionarea optimă a autovehiculelor.

În plus, Bosch Car Service este profesionist în echiparea şi redecorarea automobilului dumneavoastră: vă oferim o paletă de piese de schimb inedită în ceea ce priveşte calitatea de primă dotare şi accesoriile de orice fel. Bosch Car Service este pentru nenumăraţi şoferi service-ul auto ales, reţeaua BCS având acoperire naţională şi internaţională. Acest fapt confirmă preferinţa pentru cel mai bun „lanţ de service-uri“ printre cunoscătorii de „automobile, motoare şi sport“.